top of page

Het team

IMG_3097.JPG

Sue Cathie

" Hallo, mijn naam is Sue, Ik ben Engelse en sinds eind 2019 officieel ook Belgische.

Ik woon al 40 jaar in Begië. Toen ik in België aankwam was ik een jonge moeder van drie jonge kinderen en nu ben ik een moeder van 6 kinderen en oma van 17 kleinkinderen.

Gedurende 9 jaar was ik de manager van Lounge 81, een tearoom in de Vogelzangwijk in Sint-Pieters-Woluwe, waar ik het genoegen had mensen van alle rangen en standen te ontvangen, met velen van hen vrienden te vormenn en een stuk zelfgemaakte taart met hen te delen.

Het is met veel plezier dat ik in het Centrum De Weg werk. De doelstelling van het centrum reikt veel verder dan ruimtes aan te bieden die verhuurd kunnen worden voor evenementen. We willen een, gezellige plek creëren waar mensen van alle leeftijden, achtergronden en nationaliteiten elkaar kunnen ontmoeten en vriendschappen kunnen sluiten die barrières doorbreken. Een plek waar mensen van elkaar leren en elkaars verschillen zien als een verrijking en tot een verdere zelfontplooiing komen.

DSC07976-Modifier-2 1.jpg

Laëtitia Cathie

" Hallo, mijn naam is Laëtitia. Ik ben opgeleid als verpleegster, maar heb tijdens mijn carrière als babysitter, serveerster en nanny. Ik ben Française, heb 5 jaar in Manchester in het Verenigd Koninkrijk gewoond en ben 2019 in Brussel aangekomen.

Toen werd onze zoon geboren!

Doorheen mijn professionele carrière en mijn persoonlijke activiteiten heb ik altijd één ding gemeen gehad... ten dienste staan van anderen en doen wat ik kan om de levenskwaliteit te verbeteren van de mensen die ik ontmoet.

Daarom is bij Centre le Chemin komen werken de Volgende logische stap in mijn carrière.

Door middel van onze verschillende activiteiten wil ik een participatieve en vriendelijke gemeenschap creëren.

Als je naai-gerelateerde activiteiten ziet in het Centre, is dat waarschijnlijk omdat ik er gepassioneerd over ben!

Je vindt me onder het pseudoniem L3petitspoints

Ik hou van het idee van ophangpunten, die ruimte laten voor verbeelding, creativiteit en niet beperkt worden door een enkel label !"

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page